Auping Cresto matras

Be the first to review this product

€1,095.00

Quick Overview

De Auping Cresto matras is zacht en veerkrachtig met schouder comfortlaag zodat deze matras voldoet aan de hoge Auping standaarden en comfort.

* Required Fields

€1,095.00

Details

De Auping Cresto matras is zacht en veerkrachtig met schouder comfortlaag

De Auping Cresto matras heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor u beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras bovendien extra zacht en veerkrachtig aan. De Cool tijk is de standaard tijk van de Cresto matras en deze bevat geen wol en is hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie. Een Auping Cresto matras is verkrijgbaar vanaf € 1.095,-

De ergonomische kern van de Cresto heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende comfortzones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. Bovenop de pocketveren ligt de 3-D breisel drukverdeler die de overgang van deze zones gelijkmatig verbindt en nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. In deze drukverdeler heeft de Cresto een extra zachte drukverlichting ter hoogte van de schouders, waardoor u minder weerstand op de schouder ervaart.

Opbouw Auping Cresto matras:

  • Hoogte: 20 cm
  • Comfortzones: 5 comfortzones
  • Hardheid: Soft, medium, firm
  • Anti-allergie: De Cool tijk bevat geen wol en is hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie.


Prijs eenpersoons Cresto matras vanaf € 1.095,-*
(*in de maat 80/90 x 200/210 cm)

Graag helpen de deskundige en onafhankelijke adviseurs van Dreamland u bij het vinden van het Auping matras dat u de beste ondersteuning geeft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het matras kiest dat bij uw wensen, behoefte en slaapgewoontes past. Onze adviseurs zullen u helpen bij het testen van de Auping matrassen en het vaststellen wat de verschillen zijn tussen alle matrassen. Door een goed onderzoek en vergelijk vinden we zo het Auping matras dat het beste bij u past.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Auping

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.