Auping Maestro matras

Be the first to review this product

€1,395.00

Quick Overview

De Auping Maestro heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone zodat deze matras voldoet aan de hoge Auping standaarden en comfort

* Required Fields

€1,395.00

Details

De Auping Maestro matras is extra zacht en veerkrachtig met dubbele schouder comfortlaag

De Auping Maestro heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone. De extra drukverlichting en de zachte ondersteunende zone zorgen ervoor dat u schouders nog beter kunnen wegzakken en u minder druk ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Cool tijk is de standaard tijk van de Maestro matras en deze bevat geen wol en is hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie. Een Auping Maestro matras is verkrijgbaar vanaf € 1.395,-

De ergonomische kern van de Maestro heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende comfortzones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. Bovenop de pocketveren ligt de 3-D breisel drukverdeler die de overgang van deze zones gelijkmatig verbindt en nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam. In deze drukverdeler heeft de Maestro een extra zachte drukverlichting ter hoogte van de schouders, waardoor u minder weerstand op de schouder ervaart.

Naast de 5 comfortzones in de ergonomische kern, biedt deze matras additioneel een dubbele comfortlaag in de schouderzone.

Opbouw Auping Maestro matras:

  • Hoogte: 22 cm
  • Comfortzones: 5 comfortzones
  • Hardheid: Soft, medium, firm
  • Anti-allergie: De Cool tijk bevat geen wol en is hierdoor geschikt voor mensen met een wol allergie.


Prijs eenpersoons Maestro matras vanaf € 1.395,-*
(*in de maat 80/90 x 200/210 cm)

Graag helpen de deskundige en onafhankelijke adviseurs van Dreamland u bij het vinden van het Auping matras dat u de beste ondersteuning geeft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u het matras kiest dat bij uw wensen, behoefte en slaapgewoontes past. Onze adviseurs zullen u helpen bij het testen van de Auping matrassen en het vaststellen wat de verschillen zijn tussen alle matrassen. Door een goed onderzoek en vergelijk vinden we zo het Auping matras dat het beste bij u past.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Auping

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.