Auping spiraalbodem 1-motorige

Meer afbeeldingen

Auping spiraalbodem 1-motorige

€ 695,00
Bij Dreamland in Oosterhout kunt u de perfecte Auping spiraalbodem vinden met Auping matras en verschillende bedden.
€ 695,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Auping spiraalbodem is de perfecte basis voor ieder bed

  Van alle bedbodems heeft de Auping spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het matras gelijkmatig ondersteund.  De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems  voor een uitstekende ventilatie.

  De 1-motorige Auping spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

  Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.

  Prijs eenpersoons spiraalbodem vanaf € 695,-*
  (*in de maat 70/80/90 x 200/210 cm)

  Bij Dreamland in Oosterhout kunt u de perfecte Auping bed samenstellen. De verschillende Auping spiraalbodems zijn in onze winkel aanwezig zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Auping spiraalbodem die bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met het Auping comfort en genieten van een goede nachtrust.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Auping