Auping spiraalbodem 3-motorig

Be the first to review this product

€1,495.00

Quick Overview

Bij Dreamland in Oosterhout kunt u de perfecte Auping spiraalbodem vinden met Auping matras en verschillende bedden.

* Required Fields

€1,495.00

Details

De Auping spiraalbodem is de perfecte basis voor ieder bed

Van alle bedbodems heeft de Auping spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het matras gelijkmatig ondersteund.  De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems  voor een uitstekende ventilatie.

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit. 

Verschillende maten zijn verkrijgbaar. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.

Prijs eenpersoons spiraalbodem vanaf € 1.495,-*
(*in de maat 70/80/90 x 200/210 cm)

Bij Dreamland in Oosterhout kunt u de perfecte Auping bed samenstellen. De verschillende Auping spiraalbodems zijn in onze winkel aanwezig zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Auping spiraalbodem die bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met het Auping comfort en genieten van een goede nachtrust.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Auping

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.