Comfortbedden, zorgbedden en hoog-laag bedden voor extra gemak en comfort

Dreamland is de specialist in hoog-laag bedden, zorgbedden en comfortbedden voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Dreamland heeft speciale comfort bedden, hoog-laag bedden en zorgbedden, omdat de overheid wil dat mensen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen en in hun eigen huis en omgeving zorg ontvangen als ze deze nodig hebben. Er is een groeiende behoefte aan producten die dit mogelijk maken en die mensen daarbij ondersteunen. Dit geldt zeker ook op het gebied van slapen.

Dreamland heeft een hoogwaardig slaapconcept dat bestaat uit een comfort boxspring, hoog-laag boxspring, hoog-laag bedden, houten comfort bedden, matrassen, hoofdkussens en dekbedden. Hiermee bieden we een compleet voor de consument van 50 jaar en ouder die behoefte heeft aan extra comfort en gemak. U kunnen kiezen uit verschillende hoofdborden en uit verschillende stoffen en kleur. Zo kunt u uw eigen bed samenstellen . De bedden zijn zowel in een vlakke, verstelbare als exclusieve hoog-laag relaxuitvoering verkrijgbaar.

De door Dreamland geselecteerde comfort bedden voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en vormen een uitgebalanceerde collectie zorgbedden en comfortbedden. De deskundige adviseurs van Dreamland helpen u graag bij het samenstellen van het comfortbed dat het beste bij uw wensen en behoefte past. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Oosterhout, op slechts 15 minuten van Breda.