Bella Donna ALTO Jersey hoeslaken

Be the first to review this product

€55.00

Quick Overview

Voor het Bella Donna ALTO hoeslakens gebruikt Formesse uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in 54 kleuren. De Bella Donna ALTO is het hoeslaken voor extra dikke matrassen tot 40 cm.

* Required Fields

€55.00

Details

Bella Donna Alto: Voor extra dikke matrassen tot 40 cm of voor matras en topper samen opmaken!

Is uw matras niet dikker dan 30 cm, adviseren wij om de normale Bella Donna hoeslakens te gebruiken.

Voor het Bella Donna ALTO jersey hoeslakens gebruikt Formesse uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in 54 kleuren. Daarom kiest Dreamland al ruim 25 jaar voor de topkwaliteit van de Bella Donna jersey hoeslakens van Formesse. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna ALTO jersey hoeslakens is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat het Bella Donna ALTO hoeslakens altijd mooi strak om uw matras blijft zitten. De Bella Donna ALTO hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 40 cm.

Voortreffelijke pasvorm:
Het Bella Donna ALTO  hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect aan rondom iedere matras. Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen. De Bella Donna ALTO hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 40 cm.

Plaats van productinfo-etiket:
Het etiket met de maatvoering en onderhoudssymbolen bevind zich in één van de hoeknaden. Zorgt u ervoor dat deze naad over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken, dit zorgt voor een perfecte pasvorm om de extra dikke matras.

Super-elastisch:
Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.

Pilling-arm:
Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige Egyptische katoen welke gemerceriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.

Souplesse:
Door de toepassing van Aloë Vera in combinatie met zijdeproteïnen is het doek van de “Bella Donna” zeer soepel. Het zal uw huid verwennen.

Leverbaar in de maten:
90/100 x 200/210/220
120/130 x 200/210/220
140/160 x 200/210/220
180/200 x 200/210/220

Kies de maat van de Bella Donna ALTO hoeslaken alleen voor extra dikke matrassen tot 40 cm. Omdat de Bella Donna Jersey hoeslakens zeer elastisch zijn passen ze perfect om het matras wanneer deze binnen de Bella Donna maat zit. Voor een matras van 90 x 200 cm en tussen de 30 en 40 cm dik kiest u dus het Bella Donna ALTO hoeslaken in de maat 90/100 x 200/210/220. Dit hoeslaken zal perfect passen door de hoge elasticiteit.

Additional Information

Hardheid No
Merk Bella Donna

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.