Bella Donna Piccola jersey hoeslaken

Be the first to review this product

€57.50

Quick Overview

Voor het Bella Donna Piccola hoeslakens gebruikt Formesse uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in 54 kleuren. De Bella Donna Piccola is het topper of top matras hoeslaken binnen Bella Donna familie.

* Required Fields

€57.50

Details

Bella Donna Piccola: Voor topmatrassen en topper!

Voor het Bella Donna Piccola jersey hoeslakens gebruikt Formesse uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen in 54 kleuren. Daarom kiest Dreamland al ruim 25 jaar voor de topkwaliteit van de Bella Donna jersey hoeslakens van Formesse. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna Piccola jersey hoeslakens is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat het Bella Donna Piccola hoeslakens altijd mooi strak om uw matras blijft zitten. De Bella Donna Piccola hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek die perfect om uw topper of topmatras past.

Voortreffelijke pasvorm:
Het Bella Donna Piccola hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect om iedere topper. Doordat het elastiek van de Bella Donna Piccola iets soepeler is dan bij de normale Bella Donna hoeslakens zullen de hoeken van de topper niet opkrullen of omvouwen.

Plaats van productinfo-etiket:
Het etiket met de maatvoering en onderhoudssymbolen bevind zich in één van de hoeknaden. Zorgt u ervoor dat deze naad over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken, dit zorgt voor een perfecte pasvorm om de matras.

Super-elastisch:
Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.

Pilling-arm:
Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige Egyptische katoen welke gemerceriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.

Souplesse:
Door de toepassing van Aloë Vera in combinatie met zijdeproteïnen is het doek van de “Bella Donna” zeer soepel. Het zal uw huid verwennen.

Additional Information

Hardheid No
Merk Bella Donna

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.