Loof 2Time bed Type 2

Meer afbeeldingen

Loof 2Time bed Type 2

€ 2.550,00
Het Loof 2Time bed Type 2 met twee nachtkastjes heeft een warme en robuuste uitstraling gemaakt van Europees massief eikenhout en heeft mooie RVS poten aan het voeteinde.
€ 2.550,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof 2Time bed Type 2 is strak en modern met oog voor detail en heeft twee nachtkastje bied perfect in het design verwerkt zijn.

  Het Loof 2Time bed wordt gemaakt van massief Europees eiken. Hierdoor krijgt het bed een warme en robuuste uitstraling. Het Loof 2Time Type 2 bed heeft een strak design met twee nachtkastjes en met een mooie RVS poten past dit ledikant in iedere slaapkamer.

  Voor Loof bed 2Time type 2 massief eiken is gekozen voor 25mm dik Europees massief eikenhout afgewerkt met een plantaardige olie op basis van lijnzaad. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is.

  Kleuren:
  Naturel olie

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes en commodes voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit bed bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Loof