Loof Basket bed Type 1 - Lak

Meer afbeeldingen

Loof Basket bed Type 1 - Lak

€ 1.195,00
Het Loof Basket bed heeft een Scandinavisch design. Het ledikant is gemaakt van mdf en is diverse lak kleuren verkrijgbaar.
€ 1.195,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof Basket bed heeft een Scandinavisch design.

  Het Loof Basket bed wordt gemaakt van multiplex, gelaagd berken, met hoogwaardige toplaag van eiken. Samen met de speelse belijning van het hoofdbord zorgt het bed voor een warme sfeer en bijzondere uitstraling. Met het Loof Basket ledikant wordt de slaapkamer omgetoverd tot een van de mooiste plekjes in huis waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het Loof Basket bed in leverbaar in verschillende kleuren natuurlijke olie of kan gelakt worden in verschillende kleuren. Hiermee kan het bed gecreëerd worden dat perfect bij je past.

  Het Loof Basket bed gelakt is gemaakt van mdf en wordt afgewerkt met een lak op waterbasis. Loof biedt u de keuze uit 6 serene Loof-kleuren. De pootjes zijn van Europees massief eiken en worden in dezelfde kleur als het bed gelakt.

  Kleuren:
  Grafietgrijs RAL 7024
  Kiezelgrijs RAL 7032
  Puurwit RAL 9010
  Steengrijs RAL 7030
  Grijswit RAL 9002
  Zijdegrijs RAL 7044

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes en commodes voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit bed bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Merk Loof