Loof bijzettafel Tripod - Hout

Meer afbeeldingen

Loof bijzettafel Tripod - Hout

€ 345,00
Het Loof bijzettafel Tripod heeft een afneembaar bovenblad en is verkrijgbaar in vele kleuren, zowel Olie als lak. Afmeting: Ø 42 x 45 cm
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof bijzettafel Tripod is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder het teveel ruimte in te nemen. Bovendien kan een contrasterende vorm naast het bed in onze ogen een hele goede combinatie vormen.

  Bijzettafel Tripod heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

  Kleuren:
  Naturel Olie (massief eiken)

  Afmeting:
  Ø 42 x 45 cm

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden en bijmeubelen is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes, commodes en accessoires voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit product bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Maat Nee
  Kleur Nee
  Merk Loof