Loof nachtkastje Tripod met lade - Hout

Meer afbeeldingen

Loof nachtkastje Tripod met lade - Hout

€ 495,00
Het Loof nachtkastje Tripod hout met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. Verkrijgbaar en 3 olie kleuren. Afmeting: 42 x 42 x 54 cm
€ 495,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof nachtkastje Tripod met lade eiken is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder het teveel ruimte in te nemen. Bovendien kan een contrasterende vorm naast het bed in onze ogen een hele goede combinatie vormen. Het Loof nachtkastje Tripod met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. De kleine lade biedt opbergruimte voor kleine spulletjes zoals een boek of sieraden. Het nachtkastje heeft een subtiel detail: aan de onderzijde van de lade is een uitsparing gemaakt zodat de lade makkelijk te openen is.

  Kleuren:
  Charcoal
  Pure
  White 5%

  Afmeting:
  42 x 42 x 54 cm

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden en bijmeubelen is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes, commodes en accessoires voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit product bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Maat Nee
  Merk Loof