Loof nachtkastje Tripod met lade - Lak

Meer afbeeldingen

Loof nachtkastje Tripod met lade - Lak

€ 395,00
Het Loof nachtkastje Tripod lak met lade heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. Verkrijgbaar en 6 lak kleuren. Afmeting: 42 x 42 x 54 cm
€ 395,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof nachtkastje Tripod met lade gelakt hebben wij ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder het teveel ruimte in te nemen. Bovendien kan een contrasterende vorm naast het bed in onze ogen een hele goede combinatie vormen.

  Nachtkastje Tripod met lade gelakt heeft door de 3 schuine pootjes een zwevend karakter. De kleine lade biedt opbergruimte voor kleine spulletjes zoals een boek of sieraden. Het Loof nachtkastje Tripod met lade heeft een subtiel detail: aan de onderzijde van de lade is een uitsparing gemaakt zodat de lade makkelijk te openen is. Het nachtkastje is gemaakt van Europees massief eiken en MDF en wordt afgewerkt met een lak op waterbasis. U heeft de keuze uit 6 serene Loof-kleuren.

  Kleuren:
  Grafietgrijs RAL 7024
  Kiezelgrijs RAL 7032
  Puurwit RAL 9010
  Steengrijs RAL 7030
  Grijswit RAL 9002
  Zijdegrijs RAL 7044

  Afmeting:
  42 x 42 x 54 cm

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden en bijmeubelen is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes, commodes en accessoires voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit product bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Maat Nee
  Merk Loof