Loof Pure bed Type 2 - Lak

Meer afbeeldingen

Loof Pure bed Type 2 - Lak

€ 1.095,00
Het Loof Pure bed is mooi door de eenvoud van het design. Het ledikant is gemaakt van mdf en is diverse lak kleuren verkrijgbaar.
€ 1.095,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof Pure bed is mooi door de eenvoud van het design

  Door de belijning en eenvoud van het Loof Pure bed is dit ledikant de perfecte basis voor iedere slaapkamer. Het Pure bed past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het Loof Pure bed kan in verschillende kleuren worden gelakt en vormt zo de perfecte basis voor het creëren van een eigen sfeer in de slaapkamer.

  Bed Pure type 2 gelakt met hoofdbord is gemaakt van 30mm dik mdf. De vlakke zijden van het mdf zijn voorzien van een essen fineer laag; dit zorgt voor een mooie zichtbare houtstructuur. Het bed wordt afgewerkt met een lak op waterbasis. Loof biedt u de keuze uit 6 serene Loof- kleuren.

  Kleuren:
  Grafietgrijs RAL 7024
  Kiezelgrijs RAL 7032
  Puurwit RAL 9010
  Steengrijs RAL 7030
  Grijswit RAL 9002
  Zijdegrijs RAL 7044

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes en commodes voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit bed bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Merk Loof