Loof Spiegel Sight L

Meer afbeeldingen

Loof Spiegel Sight L

€ 325,00
De Loof Spiegel Sight L combineert schoonheid met een functionaliteit. Model L is de verticale passpiegel die gezien mag worden, 170 centimeter hoog bij 30 centimeter breed.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Loof Spiegel Sight L combineert schoonheid met een functionaliteit. Het design met de ronde hoeken geven de spiegel een elegante uitstraling, terwijl de dikte van het multiplex de spiegel een stoere edge geven. In ieder model van de Sight spiegels is gekozen voor een evenwichtige balans tussen spiegel en eikenfineer. De Loof Sight L spiegel is die passpiegel die gezien mag worden. Door de dikte van het multiplex en de schuin afgewerkte rand, komt de spiegel als het ware de ruimte in.

  Spiegel Sight is verkrijgbaar in drie maten.
  Model S heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 42 centimeter.
  Model M is horizontaal is 90 bij 42 centimeter.
  Model L is de verticale passpiegel, 170 centimeter hoog bij 30 centimeter breed.

  De Loof Sight Spiegels zijn gemaakt van watervast berkenmultiplex, oftewel gelaagd berken, met een hoogwaardig eikenfineer. De materiaalkeuze maakt de spiegel ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Het achterbord van de spiegel wordt afgewerkt met een natuurlijke olie, die het geheel een frisse en lichte uitstraling geeft.

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden (Trecompany) is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes, commodes en accessoires voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit product bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

  Categorie: Bijmeubelen
 • Hardheid Nee
  Maat Nee
  Kleur Nee
  Merk Loof