Loof Spiegel Sight S

Be the first to review this product

€175.00

Quick Overview

De Loof Spiegel Sight S combineert schoonheid met een functionaliteit. Model S heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 42 centimeter.

Details

De Loof Spiegel Sight S combineert schoonheid met een functionaliteit. Het design met de ronde hoeken geven de spiegel een elegante uitstraling, terwijl de dikte van het multiplex de spiegel een stoere edge geven. In ieder model van de Sight spiegels is gekozen voor een evenwichtige balans tussen spiegel en eikenfineer. Op het Plankje van Model S en Model M is ruimte voor kleine producten, zoals parfum, een geurkaars of sieraden. Door de dikte van het multiplex en de schuin afgewerkte rand, komt de spiegel als het ware de ruimte in: wat mooi is, mag gezien worden.

Spiegel Sight is verkrijgbaar in drie maten.
Model S heeft een breedte van 30 centimeter en een hoogte van 42 centimeter.
Model M is horizontaal is 90 bij 42 centimeter.
Model L is de verticale passpiegel, 170 centimeter hoog bij 30 centimeter breed.

De Loof Sight Spiegels zijn gemaakt van watervast berkenmultiplex, oftewel gelaagd berken, met een hoogwaardig eikenfineer. De materiaalkeuze maakt de spiegel ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Het achterbord van de spiegel wordt afgewerkt met een natuurlijke olie, die het geheel een frisse en lichte uitstraling geeft.

Met een uitgebreide collectie Loof bedden (Trecompany) is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes, commodes en accessoires voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

Voor meer informatie over dit product bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

Additional Information

Hardheid No
Maat No
Kleur No
Merk Loof

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.