Loof Twice bed Type 1

Meer afbeeldingen

Loof Twice bed Type 1

€ 1.595,00

Het Loof Twice bed Type 1 heeft een warme en robuuste uitstraling en is gemaakt van Europees massief eikenhout en heeft mooie RVS poten aan het voeteinde. Twice Type 1 met massief eiken hoofdbord.

€ 1.595,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Loof Twice bed Type 1 van massief eiken met massief eiken hoofdbord

  Het Loof Twice bed wordt gemaakt van Europees eiken. Hierdoor krijgt het bed een warme en robuuste uitstraling. De RVS poot is mooi verwerkt in het design van het bed. Er zijn twee mogelijkheden voor het hoofdbord van het Loof bed Twice: Type 1 heeft een massief eiken hoofdbord en Type 2 heeft een gestoffeerd hoofdbord. Met deze twee mogelijkheden kan het bed helemaal worden gemaakt in het design dat het beste bij je past.

  Voor het Loof Twice Type 1 bed hebben is gekozen voor 25mm dik Europees massief eiken afgewerkt met een plantaardige olie op basis van lijnzaad. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is.

  Kleuren:
  Naturel olie

  Met een uitgebreide collectie Loof bedden is Dreamland in Oosterhout de dealer van Loof bedden, nachtkastjes en commodes voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg.

  Voor meer informatie over dit bed bent u van harte welkom in onze winkel in Oosterhout, waar onze deskundige adviseurs u graag helpen bij het vinden van het perfecte bed. Graag laten we u  alle kleuren en mogelijkheden zien van dit product.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Loof