Silvana Hawaii dekbed

Be the first to review this product

€79.00

Quick Overview

Het Silvana Hawaii katoenen dekbed is heerlijk koel zomerdekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

* Required Fields

€79.00

Details

Het Silvana Hawaii dekbed is een heerlijk soepel en zacht katoenen zomerdekbed. De buitenkant van het dekbed is gemaakt van Dacron Coolmax®. Coolmax® is een hightech textiel die ervoor zorgt dat het vocht gedurende de nacht naar de zijkant wordt getransporteerd. Hierdoor blijft je huid droog en ervaar je een rustige slaap. Het Silvana Hawaii dekbed is daarom ideaal voor mensen die het snel warm hebben. 

Het Silvana Hawaii dekbed is wasbaar op 60 graden. 

Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.