Silvana Mancha kussen

Be the first to review this product

€69.00

Quick Overview

Het donzen Silvana Mancha kussen is een wat steviger kussen gevuld met dons en veren. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

Details

Het donzen Silvana Mancha kussen is een wat steviger, anti-allergisch kussen welke gevuld is met 20% witte eendendons en 80% eendenveertjes. Het Silvana Manche kussen heeft hierdoor de perfecte balans tussen de stevigheid van een veren kussen en de zachtheid van dons.

De buitenkant van de Silvana Mancha kussen is voorzien van een 100% hoogwaardige, soepel katoen. De buitenkant is tevens extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid. De behandeling met Aegis® maakt het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend  Daarnaast is de Silvana Mancha kussen voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Dit zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Sivana Mancha kussen is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Door de ruime kussen collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt kussen kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het hoofdkussen dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw postuur, hardheid van uw matras en uw slaapgewoonten. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig Silvana kussen.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.