Silvana Mijn Eerste Kussen

Be the first to review this product

€25.00

Quick Overview

Het Silvana Mijn Eerste Kussen is een zacht en dooradembaar kussen voor kinderen vanaf 2 jaar. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

Details

Het Silvana Mijn Eerste Kussen een zacht en dooradembaar kussen voor kinderen vanaf 2 jaar. Gebruikt uw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Dan is uwkindje toe aan Silvana Mijn Eerste Kussen!

Silvana Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van uw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt. Daarnaast is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius voor een fris en hygiënisch gebruik. En misschien wel het allerbelangrijkste waar een kinderkussen aan moet voldoen: uw kindje kan er dwars doorheen ademen. Het hoofdkussen bestaat namelijk uit een binnen- en een buitenhoes waardoor er een dooradembare tussenruimte ontstaat. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel.

Let Op!  Bij het 'Silvana Mijn Eerste Kussen' is het de bedoeling dat er een kussensloop wordt gebruikt. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. U kunt hiervoor een normale 60x70 kussensloop gebruiken. Het gebruik van een kussensloop heeft geen negatieve invloed op de dooradembaarheid van het kussen. Een kussensloop is namelijk grof geweven en laat veel lucht door.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.