Silvana Novazembla 4-seizoenen dekbed

Be the first to review this product

€139.00

Quick Overview

Het Silvana Novazembla dekbed is heerlijk zacht antiallergisch synthetisch 4-seizoenen dekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

* Required Fields

€139.00

Details

Het Silvana Novazembla 4-seizoenen dekbed is een heerlijk soepel en antiallergisch synthetisch dekbed dat te gebruiken is voor ieder seizoen. Het dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winterdekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun u uw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.

De buitenkant van de Silvana Novazembla is behandeld met Sanitized®, waardoor het dekbed schimmel- en bacteriewerend is. Hierdoor heb je altijd een fris en comfortabel dekbed gedurende de nacht. De vulling bestaat uit de synthetische merkvezel Hollofil® Allerban®. Deze synthetische vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie en is tevens gemakkelijk te onderhouden. Allerban® zorgt ervoor dat de groei van bacteriën, schimmels en huisstofmijt actief wordt bestrijd. Deze bescherming blijft ook na het wassen behouden. 

Het Silvana Novazembla synthetisch dekbed is wasbaar op 60 graden.

Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.