Silvana Novazembla dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Novazembla dekbed

€ 89,00
Het Silvana Novazembla dekbed is heerlijk zacht antiallergisch synthetisch dekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 89,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Silvana Novazembla dekbed is een heerlijk soepel en antiallergisch synthetisch dekbed. Het dekbed is met zijn warmteklasse 2 voor de meeste mensen geschikt tijdens de winter. 

  De buitenkant van de Silvana Novazembla dekbed is behandeld met Sanitized®, waardoor het dekbed schimmel- en bacteriewerend is. Hierdoor heb je altijd een fris en comfortabel dekbed gedurende de nacht. De binnenkant van het dekbed is gevuld met de synthetische merkvezel Hollofil® Allerban®. Deze synthetisch vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie en is gemakkelijk te onderhouden. Tevens zorgt deze vulling ervoor dat de groei van bacteriën, schimmels en huisstofmijt actief wordt bestrijd. Deze bescherming blijft ook na het wassen behouden. 

  Het Silvana Novazembla dekbed is wasbaar op 60 graden.

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana