Silvana Palau 4-seizoenen dekbed

Be the first to review this product

€329.00

Quick Overview

Het Silvana Palau 4-seizoenen dekbed is een comfortabel 100% donzen dekbed geschikt voor iedereen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

* Required Fields

€329.00

Details

Het Silvana Palau dekbed is een comfortabel en luxe 4-seizoenen donzen winterdekbed, gevuld met 100% hoogwaardige witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winterdekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.

Uniek aan dit dekbed zijn de comfortstroken aan de zijkant van het dekbed. Hierdoor sluit het dekbed perfect aan om je lichaam en kunnen koude luchtstromen het dekbed niet binnendringen. De buitenkant van de Silvana Palau dekbed is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

Het Silvana Palau 4-seizoenen dekbed is wasbaar op 60 graden. Voor een langere levensduur van uw donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden of zelf gemaakt in ons eigen dons atelier. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.