Silvana Rebound kussens

Be the first to review this product

€69.00

Quick Overview

Het Antiallergische Silvana Rebound kussen is een heerlijk soepel en zacht hoofdkussen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

Details

De Antiallergische Silvana Rebound kussens zijn synthetische kussens die net zo aanvoelt als dons. Het kussen is namelijk gevuld met Comforel® Soft. Dit is het meest zachte en ondersteunende synthetische vezelbolletje dat er bestaat. Bovendien is het Silvana Rebound kussen voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Hierdoor sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en ligt u altijd in de perfecte houding. 

De buitenkant van de Silvana Rebound kussens is gemaakt van 100% hoogwaardig en ultra soepel katoen. Door de behandeling met Aegis® worden schimmel en bacteriën geweerd en dringt huisstofmijt het kussen niet binnen. Wil je de hardheid van het kussen aanpassen? Dan kan dit eenvoudig door middel van de ritssluiting en er wat vulling uit te halen of bij de doen. Het Silvana Rebound kussen is tevens wasbaar op 60 graden Celsius.

Door de ruime kussen collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt kussen kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het hoofdkussen dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw postuur, hardheid van uw matras en uw slaapgewoonten. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig Silvana kussen.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.