Silvana Royale Edeldons 4-seizoenen dekbed

Be the first to review this product

€379.00

Quick Overview

Het Silvana Royale Edeldons 4-seizoenen dekbed is een comfortabel en luxe 100% donzen voor alle seizoenen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

* Required Fields

€379.00

Details

De Silvana Royale Edeldons 4-seizoenen dekbed is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag, gevuld met 100% hoogwaardige witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomernachten (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koude winternachten zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winter dekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed samenstellen voor ieder seizoen.

De buitenkant is gemaakt van de meest fijn geweven katoen en voorzien van het Nomite® label. Met het Nomite® label ben je er zeker van dat huisstofmijt het dekbed niet kan binnendringen, doordat de buitenkant van het dekbed zeer fijn dicht geweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

De Silvana Royale 4-seizoenen is wasbaar op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van uw donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.