Silvana Royale Edeldons dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Royale Edeldons dekbed

€ 249,00
Het Silvana Royale Edeldons dekbed is een comfortabel en luxe 100% donzen winterdekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 249,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Silvana Royale Edeldons dekbed is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en comfortabeler mag. Het dekbed is gevuld met 100% hoogwaardige witte eendendons van Nederlandse bodem. De buitenkant van het dekbed is daarnaast gemaakt van de meest fijn geweven katoen en voorzien van het Nomite® label. Met het Nomite® label ben je er zeker van dat huisstofmijt het dekbed niet kan binnendringen, doordat de buitenkant van het dekbed zeer dicht geweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

  Het Silvana Royale dekbed is wasbaar op 60 graden. Voor een langere levensduur van uw donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana