Silvana Smash kussen

Be the first to review this product

€49.00

Quick Overview

Het Antiallergische Silvana Smash kussen is een wat steviger, anti-allergisch kussen met milieuvriendelijke vulling. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

Details

Het Antiallergische Silvana Smash kussen is een wat steviger hoofdkussen. De buitenkant is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Door de behandeling met Aegis® is het kussen schimmel- en bacteriewerend, waardoor huisstofmijt geen kans heeft. 

Van binnen is de Silvana Smash kussen gevuld met Comforel® eCO2. Dit zijn opschudbare en goed ondersteunende holle vezelbolletjes van milieuvriendelijke kwaliteit. De vulling is doseerbaar door middel van een ritssluiting. Hierdoor kun je de dikte van het kussen eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Het Silvana Smash kussen is wasbaar op 60 graden Celsius.

Door de ruime kussen collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt kussen kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het hoofdkussen dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw postuur, hardheid van uw matras en uw slaapgewoonten. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig Silvana kussen.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.