Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen dekbed

€ 249,00
Het Silvana Spitsbergen 4-seizoenen dekbed is een zacht 90% donzen voor alle seizoenen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 249,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen is een soepel en zacht donzen dekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winter dekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.

  De buitenkant van de Silvana Spitsbergen dekbed is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven buitenkant, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.  Hierdoor ben je verzekerd van de beste nachtrust. 

  Het Silvana Spitsbergen 4-seizoenen dekbed is wasbaar op 60 graden. Voor een langere levensduur van uw donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden of zelf gemaakt in ons eigen dons atelier. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana