Silvana Spitsbergen dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Spitsbergen dekbed

€ 149,00
Het Silvana Spitsbergen dekbed is een zacht 90% donzen winterdekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 149,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Silvana Spitsbergen is een soepel en zacht donzen winterdekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed heeft warmteklasse 2 en is daarmee voor de meeste mensen geschikt voor tijdens de winter. 

  De buitenkant van de Silvana Spitsbergen is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven buitenkant, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste nachtrust. 

  Het Silvana Spitsbergen dekbed is wasbaar op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van uw donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden. 

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden of zelf gemaakt in ons eigen dons atelier. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana