Silvana Start kussen

Be the first to review this product

€39.00

Quick Overview

Het Antiallergische Silvana Start kussen is een extra dun en zacht kussen speciaal voor kinderen en buikslapers. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

Details

Het Antiallergische Silvana Start kussen is een extra dun en zacht, anti-allergisch hoofdkussen. Bijzonder geschikt voor buikslapers en kinderen. De buitenkant van het Silvana Start kussen is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Door de met Aegis® behandelde buitenkant is het kussen schimmel- , bacterie,- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. 

De vulling van de Silvana Start kussen bestaat uit Comforel® Soft. Dit is het meest zachte synthetische vulmateriaal dat er bestaat. Daarnaast laat dit materiaal zich uitstekend opschudden. Mocht de dikte van het kussen niet naar wens zijn, dan kan door middel van de ritssluiting aan de zijkant de vulling eenvoudig gedoseerd worden. Het Silvana Start kussen is wasbaar op 60 graden Celsius.

Door de ruime kussen collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt kussen kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het hoofdkussen dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw postuur, hardheid van uw matras en uw slaapgewoonten. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig Silvana kussen.

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.