Silvana Support Emarald kussen

Meer afbeeldingen

Silvana Support Emarald kussen

€ 99,00
Het Silvana Support Emarald kussen is het kussen uit de Silvana Support collectie met een gemiddelde hardheid. Met name geschikt voor als u op een gemiddeld tot zacht matras slaapt en wanneer u gemiddelde schoudersbreedte hebt. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Silvana test kussens. Zo kunt u het Silvana kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het  Silvana Support kussen Emarald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een gemiddelde hardheid. Met name geschikt voor als u op een gemiddeld tot zacht matras slaapt en wanneer u gemiddelde schouderbreedte heeft.

  In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van het testen van de Silvana kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Silvana kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

  Eigenschappen
  In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme®. Comforel Supreme® is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren. De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

  De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk Silvana