Silvana Support Grenat kussen

Be the first to review this product

€99.00

Quick Overview

De Silvana kussens zijn er voor iedereen. De Silvana Support Grenat kussen is het zachtste en lage Silvana Support kussen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Silvana test kussens. Zo kunt u het Silvana kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.

Details

Silvana Support kussen Grenat is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als u op een zacht matras of waterbed slaapt en wanneer u iets smaller bent bij de schouders. Het Silvana Support Grenat kussen is perfect geschikt voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.

In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van het testen van de Silvana kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Silvana kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Eigenschappen
De bovenvakken van de Grenat zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Silvana Grenat is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana Support Grenat is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

Additional Information

Hardheid No
Maat 60 x 70
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.