Silvana Support Saphir kussen

Meer afbeeldingen

Silvana Support Saphir kussen

€ 99,00
De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als u op een zacht matras slaapt en wanneer u iets smaller bent bij de schouders.
In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Silvana test kussens. Zo kunt u het Silvana kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Silvana Support kussen Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als u op een zacht matras slaapt en wanneer u iets smaller bent bij de schouders.

  In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van het testen van de Silvana kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Silvana kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

  Eigenschappen
  De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

  De neksteun van de Silvana Saphir is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk Silvana