Silvana Temprite Samoa dekbed

Be the first to review this product

€189.00

Quick Overview

Het Silvana Temprite Samoa dekbed is heerlijk temperatuurregulerend winterdekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.

* Required Fields

€189.00

Details

Het Silvana Temprite Samoa dekbed is een temperatuurregulerend winterdekbed gevuld met synthetische holle vezels. De buitenkant van het dekbed is gemaakt van Dacron Coolmax®. Coolmax® is een hightech textiel die ervoor zorgt dat het vocht gedurende de nacht naar de zijkant wordt getransporteerd. Tevens is het dekbed voorzien van een binnenlaag Outlast® textiel. Outlast® is een nieuwe generatie textiel, ontwikkeld door astronauten. Dit textiel heeft de eigenschap om te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer dat nodig is. Op deze wijze reguleert de Silvana Temprite Samoa uw lichaamstemperatuur en heeft u het nooit meer te koud of te warm. De Silvana Temprite Samoa is tevens ideaal voor als u het zelf kouder of warmer hebt dan uw partner, maar wel samen onder één dekbed wilt slapen!

Het Silvana Temprite Samoa dekbed is wasbaar op 60 graden.

Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Silvana

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.