Silvana Temprite Samoa Light dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Temprite Samoa Light dekbed

€ 179,00
Het Silvana Temprite Samoa Light dekbed is heerlijk temperatuur regulerend zomerdekbed. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 179,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Silvana Temprite Samoa Light dekbed is een temperatuurregulerend zomerdekbed gevuld synthetische holle vezels. De buitenkant van het dekbed bestaat uit Outlast®. Dit is een nieuwe generatie textiel, ontwikkeld door astronauten. Dit textiel heeft de eigenschap om te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer dat nodig is. Op deze wijze reguleert de Silvana Temprite Samoa Light uw lichaamstemperatuur en heeft u het nooit meer te koud of te warm. De Silvana Temprite Samoa Light is tevens ideaal voor als u het zelf kouder of warmer hebt dan je partner, maar wel samen onder één dekbed wilt slapen! 

  Het Silvana Temprite Samoa Light dekbed is wasbaar op 60 graden.

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana