Silvana Tessa 4-seizoenen dekbed

Meer afbeeldingen

Silvana Tessa 4-seizoenen dekbed

€ 189,00
Het Silvana Tessa 4-seizoenen wollen heerlijk dekbed dat iets zwaarder aanvoelt. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig onder een dekbed dat is uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
€ 189,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Met de Silvana Tessa 4-seizoenen heb je een wollen dekbed in handen dat zwaarder van gewicht is in vergelijking met een donzen dekbed. Ideaal voor als je een dekbed zoekt dat zwaarder op je lichaam aanvoelt.

  De Silvana Tessa 4-seizoenen bestaat uit een dun deel geschikt voor de warmere zomernachten (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudere winternachten zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winterdekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed naar wens samenstellen ieder seizoen. De buitenkant van de Silvana Tessa 4-seizoenen is gemaakt van een 100% hoogwaardige, soepele katoen. 

  Het Silvana Tessa 4-seizoenen dekbed is niet wasbaar. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om uw dekbed fris en volumineus te houden.

  Door de ruime dekbedden collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt dekbed kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het dekbed dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw warmtebehoefte, klimaat in de slaapkamer en uw wensen. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig dekbed.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Silvana