Silvana Time Out kussen

Meer afbeeldingen

Silvana Time Out kussen

€ 35,00
Het Antiallergische Silvana Time Out kussen is een wat steviger en veerkrachtig kussen. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg slapen er al zeer veel mensen prettig op een Silvana kussen uitgezocht bij Dreamland Oosterhout.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Antiallergische Silvana Time Out kussen is een wat steviger hoofdkussen. De buitenkant van het kussen is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en behandeld met Aegis®. Hierdoor is het Silvana kussen schimmel-, bacterie en huisstofmijtwerend. 

  De binnenkant van het Silvana Time Out kussen is gevuld met Aerelle®. Dit is een zachte en lichte holle synthetische vezel, waardoor het kussen telkens weer zijn eigen vorm aanneemt. Tevens is de vulling doseerbaar door middel van een ritssluiting. Het Silvana Time Out kussen is wasbaar op 60 graden Celsius.

  Door de ruime kussen collectie van Dreamland in Oosterhout hebben wij al voor veel mensen en prettig en geschikt kussen kunnen vinden. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het vinden van het hoofdkussen dat bij u past. Hierbij houden we rekening met uw postuur, hardheid van uw matras en uw slaapgewoonten. Hierdoor hebben we in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg al zeer vele mensen kunnen helpen aan een prettig Silvana kussen.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk Silvana