Tempur Classic kussen

Meer afbeeldingen

Tempur Classic kussen

€ 129,00
Het Tempur kussen Classic heeft de vorm van een conventioneel kussen, maar is een perfect ondersteunend kussen. De afgeronde hoeken maken het kussen ideaal voor zowel rug- als zijslapers en zorgt het voor een heerlijk ontspannen nachtrust. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Tempur test kussens. Zo kunt u het Tempur kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.
€ 129,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Tempur kussen Classic heeft de vorm van een conventioneel kussen, maar is een perfect ondersteunend Tempur kussen. De afgeronde hoeken maken het kussen ideaal voor zowel rug- als zijslapers en zorgt het voor een heerlijk ontspannen nachtrust.

  De juiste keuze
  U kunt een Tempur kussen eenvoudig online bestellen via onze webshop. Het Tempur Classic hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende breedtes. De Tempur Classic Queen hoofdkussen is 18 cm breder dan de standaard Tempur Classic hoofdkussens. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

  In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van het testen van de  Tempur kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR Kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

  Maat
  Standaard: 55 x 38 x 10,5 cm
  Queen: 73 x 40 x 10,5 cm

  Garantie
  Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle Tempur hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur