Tempur Cloud Prima 19 Matras

Be the first to review this product

€1,098.00

Quick Overview

De lichtere uitvoering van de Cloud Matras waarvan de comfortlaag is gemaakt van een speciaal ontwikkeld Tempur ES (Extra Soft) voor optimale ontspanning en zacht comfort. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.

* Required Fields

€1,098.00

Details

Ervaar de intense zachtheid van de Tempur Cloud Matras! De Tempur Cloud matrassen biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.

De juiste keuze
De Tempur Cloud matrassen collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld Tempur ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt perfecte met de Tempur ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van Tempur, maar dan met een zachter gevoel. De zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt doordat er meer Tempur ES materiaal is gebruikt.

Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust. 

  • Unieke Tempur drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft Tempur materiaal voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C

Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.