Tempur Cloud 22 Breeze Matras

Meer afbeeldingen

Tempur Cloud 22 Breeze Matras

€ 1.549,00
Het bijzondere aan de Tempur Cloud Breeze matrassen is de combinatie van Tempur Climate Material™, met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.
€ 1.549,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Tempur Cloud 22 Breeze Matras heeft een perfect evenwicht tussen comfort en ondersteuning met de nieuwste Breeze™ technologie van Tempur dat u de sensatie geeft van koeler slapen. De comfortlaag is gemaakt met speciaal ontwikkeld Tempur ES Extra Soft materiaal voor een gevoel van onmiddellijke ontspanning. Dit werkt in harmonie met de Tempur ondersteuningslaag om het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid te bieden die u gewend bent van Tempur, met een zachter gevoel. Ervaar de intense zachtheid van de Tempur Cloud Matras! De Tempur Cloud matrassen biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.

  De juiste keuze
  Dikkere celwanden van de Tempur Cloud Breeze matrassen zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt. De Tempur Cloud matrassen collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld Tempur ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt perfecte met de Tempur ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van Tempur, maar dan met een zachter gevoel. De zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt doordat er meer Tempur ES materiaal is gebruikt.

  Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust. 

  • Unieke Tempur drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft Tempur materiaal voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C

  Garantie
  Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur