Tempur Cloud Elite 25 Matras

Meer afbeeldingen

Tempur Cloud Elite 25 Matras

€ 1.598,00
Ervaar de intense zachtheid van de Tempur Cloud Elite 25 Matras. De Cloud Elite 25 matrassen biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.
€ 1.598,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Ervaar de intense zachtheid van de Tempur Cloud Elite 25 Matras! De Tempur Cloud matrassen biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.

  De juiste keuze
  De Tempur Cloud matrassen collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld Tempur ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt perfecte met de Tempur ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van Tempur, maar dan met een zachter gevoel. De zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt doordat er meer Tempur ES materiaal is gebruikt.

  Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust. 

  • Unieke Tempur drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft Tempur materiaal voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C

  Garantie
  Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur