Tempur Millennium kussen

Be the first to review this product

€139.00

Quick Overview

Het Tempur Millennium kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand die nek opvangt en ondersteund. Door de verschillende hoogtes van het Tempur Original kussen kan het kussen gekozen worden dat het beste bij u past. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Tempur test kussens. Zo kunt u het Tempur kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.

* Required Fields

€139.00

Details

Het Tempur Millennium kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand die nek opvangt en ondersteund. Het kussen zorgt voor ondersteuning van de nek en uitstekend comfort als u op uw rug slaapt. Door de mogelijk van gratis testkussens kunt u perfect het kussen kiezen dat het beste bij u past.

De juiste keuze
Het Tempur Millennium hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd en nek. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Naast de hoogte van het hoofdkussen zijn er ook verschillende breedtes mogelijk. De Millennium Queen hoofdkussens zijn 10 cm breder dan de standaard Millennium hoofdkussens. De Tempur Millennium Queen kussens hebben de breedte van de Nederlandse standaard kussenmaat en past daardoor beter in de kussenslopen van de meeste dekbedovertrekken.

In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van testen van de Tempur kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR Kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Maat
Queen Medium: 64 x 32 x 11/6 cm
Queen Large: 64 x 32 x 12,5/7 cm
Queen X-Large: 64 x 32 x 14/8 cm

Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle Tempur hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.