Tempur Ombracio kussen

Be the first to review this product

€169.00

Quick Overview

De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Tempur test kussens. Zo kunt u het Tempur kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.

Details

Het Tempur Ombracio kussen heeft een speciale ontwerp met inkepingen aan de zijkant, waardoor ademhalen makkelijker wordt. De vorm, het zachte Tempur materiaal en de hoes zijn ontworpen voor betere ventilatie en comfort. Door de unieke vorm geeft het kussen een goede ondersteuning voor zowel rug-, zij-, als buikslapers. Door de mogelijk van gratis testkussens kunt u perfect het kussen kiezen dat het beste bij u past.

De juiste keuze
Het Tempur Ombracio hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuningvoor uw hoofd en nek, zelfs als u op uw buik slaapt. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van testen van de Tempur kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Tempur kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle Tempur hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Maat No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.