Tempur Original Prima 19 Matras

Be the first to review this product

€1,098.00

Quick Overview

De Tempur Original Matrassen collectie bevat de twee belangrijkste kernpunten van Tempur. Een superieur comfort en ondersteuning voor het hele lichaam – met een steviger gevoel. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.

* Required Fields

€1,098.00

Details

De Tempur Original Matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen van de Tempur matrassen.

De juiste keuze
Het Tempur comfort en ondersteuning met een stevig gevoel. De Tempur Original Matrassen collectie staat voor de belangrijkste voordelen van het Tempur materiaal, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust.

  • Unieke Tempur Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop. 
  • Tempur ondersteuningslaag - zacht waar u het wenst en stevig waar het nodig is.
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en  wasbaar op 60°C


Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.