Tempur Premium Flex 2000 bodem

Be the first to review this product

€1,398.00

Quick Overview

De Tempur Premium Flex 2000 bodem is 2-motorig elektrisch verstelbare en geeft de beste ondersteuning van uw Tempur matras en uw lichaam. De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk advies.

* Required Fields

€1,398.00

Details

De Tempur Premium Flex 2000 bodem is de 2-motorig elektrisch verstelbare bodem van Tempur. De Tempur Flex bodem geeft de beste ondersteuning van uw Tempur matras en uw lichaam. De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt. De flexibele schotels van de Tempur Flex bodem kunnen individueel worden ingesteld op hardheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.

Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur producten zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Tempur combinatie dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur comfort en genieten van een goede nachtrust.

De juiste keuze
Combineer een Tempur bedbodem van hoge kwaliteit met uw Tempur matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur biedt. De Tempur Premium Flex Bedbodem heeft flexibele schotels die met de vormen van uw lichaam meebewegen. Hierdoor krijgt iedere zone van uw lichaam de juiste ondersteuning. De schotels hebben de vorm van een honingraat wat zorgt voor extra ventilatie voor uw matras.

Alle Tempur Bedbodems kunnen worden geplaatst in een bestaande bedombouw of ze kunnen worden gekocht in een combinatie met verschillende soorten poten om ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken.

De Tempur Flex Bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Hoofdzone: De flexibele schotels zijn steviger en leveren extra ondersteuning.
Schouderzone: Voor dit gevoelige gebied van het lichaam zijn de flexibele schotels zachter.
Rugzone: De flexibele schotels hebben een gemiddeld niveau van stevigheid.
Voetzone: Stevige, ondersteunende flexibele schotels worden gebruikt in dit gebied.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.