Tempur Prestige bed

Meer afbeeldingen

Tempur Prestige bed

€ 1.298,00
Het Tempur Prestige bed is bekleed met een prachtige, duurzame stof van hoge kwaliteit. U krijgt het Tempur Prestige bed t.w.v. € 1.298,- gratis bij aanschaf van 2 Tempur matrassen en 2 elektrische bedbodems van Tempur. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk advies.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Tempur Prestige bed is bekleed met een prachtige, duurzame stof van hoge kwaliteit. De solide constructie is eenvoudig te monteren en is geschikt voor iedere Tempur bedbodem. Het Tempur Prestige bed is verkrijgbaar in een aantal verschillende stoffen en kunstleder. Zo kunt u van het perfecte Tempur slaapcomfort genieten in een prachtig bed.

  Bij het Prestige bed kunt u kiezen uit verschillende maten, stoffen, kleuren en poten. Om al deze mogelijkheden te bekijken bent u van harte welkom in onze winkel.

  De prijs van het Tempur Prestige bed is afhankelijk van uw keuze van Tempur bedbodem en Tempur matras.

  U krijgt het Tempur Prestige bed t.w.v. € 1.298,- gratis bij aanschaf van 2 Tempur matrassen en 2 elektrische bedbodems van Tempur.

  Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur producten zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste Tempur combinatie dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur comfort en genieten van een goede nachtrust.

 • Hardheid Nee
  Maat Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur