Tempur Sensation Supreme 21 Matras

Be the first to review this product

€1,298.00

Quick Overview

De Tempur Sensation Supreme 21 matrassen combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.

* Required Fields

€1,298.00

Details

De Tempur Sensation Supreme 21 matrassen combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur.

De juiste keuze
Als u alle voordelen wilt van Tempur, maar wilt genieten van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de Tempur Sensation matrassen collectie perfect voor u. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van Tempur materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust. De matrassen de zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt.

Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust. 

  • Uitgevoerd met een laag High Mobility schuim waardoor u gemakkelijk kunt bewegen en comfortabel kunt slapen.
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • De speciaal vormgegeven ondersteuningslaag zorgt voor een verhoogde mate van elasticiteit
  • Actieve ondersteuning in combinatie met drukverlagende eigenschappen
  • De hoes kan verwijderd worden en gewassen worden op 60°C

Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.