Tempur Sonata kussen

Meer afbeeldingen

Tempur Sonata kussen

€ 139,00
Het Tempur Sonata kussen is een comfortabel en ondersteunend kussen. Door het gebruik van het zachte Tempur schuim is dit een kussen dat veel mensen als prettig zullen ervaren. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Tempur test kussens. Zo kunt u het Tempur kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.
€ 139,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het Tempur Sonata kussen heeft een gebogen vorm en zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt, wanneer u slaapt in zijligging. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw hoofd, wanneer u van de ene zij op de andere rolt gedurende de nacht. Het Tempur Sonata kussen is gemaakt van zacht Tempur materiaal voor extra comfort. Door de mogelijk van gratis testkussens kunt u perfect het kussen kiezen dat het beste bij u past.

  De juiste keuze
  Het Tempur Sonata hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuningvoor uw hoofd en nek. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Het Tempur Sonata kussen is er in verschillende hoogte: Small, Medium en Large.

  In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van testen van de Tempur kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Tempur kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

  Maat
  Small: 61 x 40 x 9,5 cm
  Medium: 61 x 40 x 11 cm
  Large: 61 x 40 x 13 cm

  Garantie
  Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle Tempur hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur