Tempur Symphony kussen

Be the first to review this product

€129.00

Quick Overview

Het Tempur Symphony kussen is een comfortabel en ondersteunend kussen. Door het gebruik van het zachte Tempur schuim is dit een kussen dat veel mensen als prettig zullen ervaren. In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van onze Tempur test kussens. Zo kunt u het Tempur kussen eerst thuis uit te proberen voordat u het kussens koopt. Dit voorkomt een miskoop.

* Required Fields

€129.00

Details

Het Tempur Symphony kussen ontwerp biedt twee kussens ineen. De ene zijde maakt het mogelijk uw schouder goed tegen het kussen te zetten, waardoor slapen op de zij comfortabel is. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten, wat zorgt voor ondersteuning van uw hoofd en nek wanneer u op uw rug slaapt. Het Tempur Symphony kussen is gemaakt van zacht Tempur materiaal voor extra comfort. Door de mogelijk van gratis testkussens kunt u perfect het kussen kiezen dat het beste bij u past.

De juiste keuze
Het Tempur Symphony hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd en nek. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Het Tempur Symphony kussen is er in verschillende hoogte: Small, Medium en Large.

In de regio Oosterhout, Breda en Tilburg wordt zeer veel gebruik gemaakt van testen van de Tempur kussens. Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij Dreamland bieden we u de mogelijkheid om ons testkussen programma te gebruiken bij het vinden van uw perfecte kussen. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een Tempur kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Maat
Small: 63 x 43 x 11 cm
Medium: 63 x 43 x 12,5 cm
Large: 63 x 43 x 14 cm

Garantie
Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle Tempur hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

Additional Information

Hardheid No
Kleur No
Merk Tempur

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.