Tempur Hybrid 21 Supreme matras

Meer afbeeldingen

Tempur Hybrid 21 Supreme matras

€ 1.399,00
De Tempur Hybrid 21 Supreme matras biedt een perfecte combinatie van geavanceerd Tempur materiaal en micro pocketveren. Dreamland is de Tempur dealer voor de regio Oosterhout, Breda en Tilburg voor een onafhankelijk matrassen advies.
€ 1.399,00
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • De Tempur Hybrid matrassen bieden een perfecte combinatie van geavanceerd Tempur materiaal en micro pocketveren. Het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke Tempur materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. De meest innovatieve Tempur matras tot nu toe. Naast het drukverlagende Tempur materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

  Bij Dreamland in Oosterhout vindt u de verschillende Tempur matrassen zodat u deze goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste Tempur matras dat bij uw wensen en behoefte past. Vele mensen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg hebben we al positief kennis laten maken met de Tempur matrassen en genieten van een goede nachtrust. 

  Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

  Het verschil tussen de Hybrid Supreme 21 en Hybrid Elite 25 matras
  De Termpu Hybrid 21 Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Tempur Hybrid 25 Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Elite matras beter. 

  Garantie
  Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle Tempur matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij Tempur Benelux BV. Dit kan op de website van Tempur.

 • Hardheid Nee
  Kleur Nee
  Merk Tempur