VanDyck Donzen kussen Pure Nature Boxkussen 90%

Meer afbeeldingen

VanDyck Donzen kussen Pure Nature Boxkussen 90%

€ 219,95
Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Boxkussen 90% is een donzen hoofdkussen dat is gevuld met 90% witte ganzendons en 10% kleine ganzenveertjes.
 • Beschrijving
 • Extra informatie
 • Het VanDyck Donzen kussen Pure Nature Boxkussen 90% is een donzen hoofdkussen dat is gevuld met 90% witte ganzendons en 10% kleine ganzenveertjes. De vulling is heerlijk zacht en past zich goed en makkelijk aan. Dit zachte donzen kussen is geschikt voor zij- buik- en rugslapers met een smalle tot gemiddelde schouderbreedte. 

  De tijk van de VanDyck kussens is zo dicht geweven dat er geen veertje uit zullen steken. Ook mensen met een allergie voor huisstofmijt hoeven niks te vrezen. De tijk bestaat voor 100% uit fijne gekamde katoen.

  Vulling: 90% witte ganzendons en 10% kleine ganzenveertjes
  Tijk: Fijne gekamde katoen
  Vulgewicht: 550 gram

  Met de uitgebreide kussen collectie van VanDyck in combinatie met verschillende andere merken is Dreamland in Oosterhout de specialist voor het vinden van het juiste hoofdkussen in de regio Oosterhout, Breda en Tilburg. Graag helpen onze deskundige adviseurs u bij het testen en uitzoeken van het hoofdkussen dat het beste bij u past en de juiste ondersteuning geeft.

 • Hardheid Nee
  Maat 60 x 70
  Kleur Nee
  Merk VanDyck